Sobre mi

Sóc l’Ester, una somiadora prou il·luminada com per dur a terme aquest projecte llunàtic i terrenal al mateix temps.

He exercit d’educadora social durant els últims deu anys, i és que és un món que m’apassiona i m’atrapa, però també ho fa l’escriptura amb igual o més força. No em sé dividir per la meitat, ni ho vull fer, pel que a hores d’ara em dedico plenament a escriure.

L’experiència professional com a educadora m’ha dut a conèixer realitats que fugen dels convencionalismes, aportant-me una visió diferent de com funciona aquest meravellós món absurd i, així, poder fer voleiar la imaginació a través dels escrits.

Fins fa ben poc, aquests escrits es quedaven amagats en un calaix; estudiar a l’Escola d’Escriptura l’Ateneu Barcelonès m’ha marcat un abans i un després. He estudiat, durant quatre anys, l’itinerari de Narrativa i Novel·la, així com altres cursos relacionats; allí, no només he millorat en l’art i l’ofici, sinó que m’he farcit de confiança en mi mateixa per mostrar-me als demés com a escriptora.

Arran de quedar finalista i guanyar algun que altre petit concurs literari, m’he animat a crear un blog: un lloc on plasmar totes les veritats i burrades que se’m passen pel cap, per l’estómac o pel dit petit del peu esquerre.

Tant de bo gaudiu llegint Oníric tant com jo quan l’escric.

Mil gràcies per ser-hi i una abraçada sincera,

 

perfil2018

Ester Enrich Coma

 

Entrevista a “De la mà de la cultura”, amb Mònica Socías, el 10 de maig de 2018.

Anuncis