Sobre Oníric

Oníric és el blog dels somnis escrits. Allí on, a través de les paraules, abraço anhels i fantasia.

M’inspiro en experiències reals i amb el que la lluna em descobreix cada matinada, abans que s’amagui la fosca. Creo escrits amb l’esperança de plasmar l’Essència de tot bon somiador.

I és que el cosmos està ple de persones Valentes, decidides a complir els seus somnis, reinventar-se, fluir a contracorrent i seguir el que els marca el cor. Per mi, és un plaer creuar camins amb elles i concebre relats d’aquestes trobades.

També em diverteix donar un punt surrealista als meus relats, per això he creat Quimera, on allò pertanyent a la nit es plasma amb paraules estranyes i sentits ocults, on furgar en l’inconscient i trencar amb els tabús forma part del joc. Quimera pot ser fruit d’una il·luminació sobtada o sorgit de les entranyes més obscures, val a dir que l’absurd també hi té molt a veure.

I per últim està l’Espurna; bàsica per qualsevol somiador. Una cançó, una pintura, un bon llibre… l’espurna tant pot encendre’s en escoltar un solo de bateria, com al veure un elefant rosa volador; allò quotidià, vaja. Per suposat, aquells inspirats que inspiren tenen un lloc en aquest blog.

Oníric sorgeix perquè m’agrada enlairar-me ben amunt, tot jugant, i perquè desitjo… SOMIO que gaudiu dels meus escrits, que us divertiu tant o més del que ho faig jo.

Si us agrada escriure, us voleu endinsar en el món de les lletres o bé voleu regalar un escrit personalitzat a un ser estimat, entreu a  oniric.cat, hi trobareu propostes de formació, seguiment individual d’obres i regals fets de lletres.

Salutacions i abraçades,logo amb web

Ester Enrich Coma